06 54 231 651 info@cirkels.nl

Cirkels coacht en begeleidt organisaties

om in te kunnen haken op de hedendaagse complexiteit, hectiek en digitalisering. Neem contact op voor meer informatie.

Persoonlijke ontwikkeling voor een ijzersterk team

De ontwikkeling in digitalisering heeft een grote impact op de onderlinge samenwerking binnen organisaties. Co-creatie is complex en divers en vraagt om een hoge handelingssnelheid. Daarbij is een sterk team van collega’s met samenwerkingskwaliteiten van groot belang. Bovendien hebben de bewegingen die voortvloeien uit co-creatie directe invloed op onder andere de communicatie met andere afdelingen en de machtsbalans in de organisatie.

Leiderschap in de praktijk

Wat vraagt dit van jou als moderne leider? En wat vraagt dit van mijn team? Hoe zorg ik dat mijn teamleden de vaardigheden ontwikkelen die ze nodig hebben om deel te kunnen nemen aan deze co-creatie? Van alles wat je over deze manier van leiding geven leert, is de vertaling naar dit leiderschap in de praktijk, de werkomgeving, het belangrijkste.

Vaardigheden van de moderne leider

Je wordt verwacht te denken en te handelen vanuit de visie van de organisatie. Open en direct te communiceren. Je kent je teamleden, ontwikkelt hen en ondersteunt op moeilijke momenten. Heb het lef om te experimenteren. Creëer diversiteit in je team (gender, ras en kwaliteiten) en betrek hen bij het vaststellen van doelen. Co-creatie doe je met klanten, maar vooral ook met je collega’s.

Aan de slag met persoonlijke ontwikkeling

Cirkels biedt oplossingen voor vraagstukken rond leiderschap, samenwerking en teamontwikkeling in moderne organisaties. Het begint allemaal bij persoonlijke ontwikkeling. Alleen met de juiste mindset, vaardigheden en kwaliteiten heeft co-creatie een kans van slagen.

Neem vandaag nog contact met ons op