06 54 231 651 info@cirkels.nl

Cirkels coacht en begeleidt organisaties

om in te kunnen haken op de hedendaagse complexiteit, hectiek en digitalisering. Neem contact op voor meer informatie.

Het gezicht achter Cirkels

Ik ben Aad Burghoorn, het gezicht achter Cirkels. Samen met enkele professionele partners ondersteun ik organisaties die zoeken naar nieuwe vormen van organiseren. Sinds 1983 ben ik werkzaam als organisatieadviseur, coach en trainer. Ik werk graag met teams die zich willen richten op energiek en oplossingsgericht samenwerken in een omgeving die continu verandert. Bewegen en aanpassen is in de huidige maatschappij van groot belang. Statische organisaties met een hiƫrarchie zijn niet meer van deze tijd.

Ik verwacht veel van organisaties en medewerkers

De verwachtingen van organisaties, teams en medewerkers zijn hooggespannen. Commitment, kameraadschap en het lef om aan te pakken en uit te proberen mogen niet ontbreken. Deze kwaliteiten en vaardigheden zijn nodig om resultaten te bereiken. Met Cirkels zet ik me in voor het binden en boeien van medewerkers en hen te trainen snel en effectief in te kunnen spelen op de veranderende markt en hun omgeving. Mijn werkvorm is gericht op co-creatie. Het belang van de organisatie en de klant staan daarbij altijd voorop.

Op zoek naar coaching en begeleiding?

Samen gaan we aan de slag om de tevredenheid van je klanten, medewerkers en teamleden te vergroten. Ik kom graag met je in contact wanneer je openstaat voor training, begeleiding, coaching en advies voor jouw organisatie.

Neem vandaag nog contact met ons op